Scandalul dintre impresarul Radu Groza si lidera trupei Heaven pare departe de a se stinge. Surse judiciare neoficiale ne-au declarat ca, in urma cu doua zile, Adina Postelnicu a primit o notificare din partea lui Radu Groza, reprezentat de compania
Scandalul dintre impresarul Radu Groza si lidera trupei Heaven pare departe de a se stinge. Surse judiciare neoficiale ne-au declarat ca, in urma cu doua zile, Adina Postelnicu a primit o notificare din partea lui Radu Groza, reprezentat de compania sa, prin care i se cere sa inapoieze masina Audi Q7. Autoturismul, in valoare de 80.000 de euro, a fost achizitionat de Adina in leasing prin firma Music Management, a impresarului, cantareata achitand un avans de 37.000 de euro. Astfel, cu toate ca artista a platit masina cu banii castigati de ea din concerte, ea figureaza pe numele companiei lui Groza. Managerul i-a cerut Adinei sa se prezinte cu masina in cursul zilei de astazi, dar apropiatii cantaretei spun ca aceasta nu are de gand sa renunte la Audi. Ea intentioneaza sa-i intenteze un proces impresarului pentru a pune la punct rezilierea contractului pe care acesta il are cu trupa Heaven. In cadrul aceluiasi proces, cele doua parti urmeaza sa ajunga la o intelegere si in privinta masinii.

Groza vrea macar marca 'Heaven>>


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.