Taramul Stiriei - Austria se prezinta in multe fatete: sporturi de iarna la munte, wellness de iarna in baile termale, cultura si traditii, evenimente extraordinare si calitate inconfundabila.

Taramul Stiriei - Austria se prezinta in multe fatete: sporturi de iarna la munte, wellness de iarna in baile termale, cultura si traditii, evenimente extraordinare si calitate inconfundabila à la Stiria in pahare si pe platourile de pe masa. 62 de statiuni de schi cu 865 de kilometri de partii foarte bine pregatite, 69 de scoli de schi autorizate si facilitati de inchiriere a echipamentelor de schi, 2.054 de kilometri partii pentru schi fond, 8 bai termale si 30 de piscine acoperite, toate numai in Stiria, cel mai mare land federal al Austriei.


IDEAL. Amatorii de concedii active se pot bucura de toate punctele de atractie oferite de iarna alpina. Ca locatie trendy pentru diverse evenimente si teren de derulare a multor competitii de Cupa mondiala, regiunea Balansoarului celor patru munti din Schladming se prezinta ca o componenta a celui mai mare domeniu de schi din Austria - "Ski amadé". Cele mai moderne instalatii de zapada din Europa garanteaza zapada pana tarziu in primavara alpina plina de soare.