"Nu mai am nici o mila sau ezitare fata de cei care nu respecta discplina de partid", a amenintat ieri Mircea Geoana, potrivit Rompres. El a spus ca membrii PSD care cer convocarea unui congres extraordinar exprima opinii izolate, nedorind insa sa sp
"Nu mai am nici o mila sau ezitare fata de cei care nu respecta discplina de partid", a amenintat ieri Mircea Geoana, potrivit Rompres. El a spus ca membrii PSD care cer convocarea unui congres extraordinar exprima opinii izolate, nedorind insa sa spuna direct ca se refera la Ion Iliescu si Nicolae Vacaroiu. "Cand vor reprezenta organizatii sau o miscare statutar valabila, atunci o sa ii ascultam. Deocamdata sunt niste opinii izolate care nu reprezinta decat... Probabil ca sunt foarte odihniti dupa aceasta campanie si au multa energie". Intrebat cand vor fi exclusi din partid cei patru parlamentari care au votat impotriva ultimei motiuni de cenzura, liderul PSD a spus ca astfel de sanctiuni sunt in responsabilitatea organizatiilor din care acestia fac parte. "Sunt altii care persista in greseala si fata de acestia nu vom avea nici un fel de mila si niciun fel de ezitare", a adaugat Geoana, spunand ca pe acestia "ii cititi pe fluxurile de agentii". El a anuntat ca lunea viitoare va avea loc Comitetul Executiv al partidului. Majoritatea filialelor PSD si a liderilor partidului au respins categoric ideea unui congres.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.