Tehnicianul italian sustine ca s-a despartit de gruparea din Stefan cel Mare in mod civilizat.     Doar o luna si jumatate a rezistat Walter Zenga pe banca lui Dinamo, lasand echipa pe locul 7, la 14 puncte de liderul CFR Cluj. Ieri tehn
Tehnicianul italian sustine ca s-a despartit de gruparea din Stefan cel Mare in mod civilizat.     Doar o luna si jumatate a rezistat Walter Zenga pe banca lui Dinamo, lasand echipa pe locul 7, la 14 puncte de liderul CFR Cluj. Ieri tehnicianul italian a tinut sa-si ia ramas-bun de la jucatori.  Dupa ce si-a reziliat contractul pe cale amiabila duminica dupa-amiaza, Zenga (foto) nu a mai trecut pe la stadion, avand doar o discutie cu presedintele executiv, Cristi Borcea. "Nu este adevarat ca am ramas indiferent. M-am despartit de toata lumea in conditii civilizate. Asa mi se pare normal", a declarat italianul. De altfel, tehnicianul a fost ieri in cantonamentul de la Saftica, unde a discutat cu jucatorii. "Cred ca le-am facut o surpriza. Le-am strans mana jucatorilor si le-am urat succes in continuare. Toti ne-am dorit sa avem rezultate impreuna, dar nu am reusit. Le-am transmis ca trebuie sa ramana uniti pentru a reusi", a mai adaugat cel poreclit "Omul paianjen".     GRESELI. Unul din fostii actionari, Gigi Netoiu, considera ca, in vara, politica de transferuri si strategia de pregatire a actualului sezon au fost gresite. "Stiu ca la cerintele lui Mircea Rednic au fost adusi 15-16 jucatori, iar el a recunoscut asta. La Dinamo sunt cerinte mari. Actualii actionari mi-au confirmat ca Rednic a hotarat in privinta transferurilor. Desi nu s-a vandut nici un jucator, s-au cheltuit bani multi si toata lumea se astepta ca echipa sa joace ca in sezonul trecut. Din pacate, a fost exact invers", a declarat "Comandantul". Altfel, pe langa Moti si Margaritescu, au mai aparut doua probleme medicale. Radu Stefan are o miozita, iar Bostina are un hematom la piciorul drept, ambii fiind recuperabili pana sambata.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.