Dincolo de aspectul comercial si cultural al Targului de carte, pe editor il bucura contactele directe cu cei care se opresc la standul sau expozitional. Unii se opresc atrasi de desenul inspirat. Marturisesc ca nu intamplator o si chinui pe Mihaela
Dincolo de aspectul comercial si cultural al Targului de carte, pe editor il bucura contactele directe cu cei care se opresc la standul sau expozitional. Unii se opresc atrasi de desenul inspirat. Marturisesc ca nu intamplator o si chinui pe Mihaela Schiopu sau pe Devis Grebu sa creeze copertile cartilor publicate de Editura TESU... Romanul "Caderea Ierusalimului" de Lion Feuchtwanger, "Comediile lui Ion Pribeagu" si "Mossad. Aman. Shin-Bet. Istoria serviciilor secrete israeliene" de Tesu Solomovici, cu coperti realizate de Mihaela Schiopu, s-au vandut intr-un numar dublu fata de altele. Un efect asemanator, "Securitatea si Evreii", cu coperta lui Devis Grebu. Apoi, te bucura personalitatile si oamenii cu carti de vizita impresionante care iti cauta standul. "Lovitura" am dat-o cu Pribeagu si "Romanul unui om de afaceri" de Shalom Alechen. Oamenii au nevoie de umor. Speram ca va trece pe la standul meu si presedintele Traian Basescu sa ia cartea "Davai ceas, davai Traian" scrisa de colegul meu de redactie Victor Roncea. Dar Victor i-o oferise personal, asa ca... (T.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.