In situatia in care cei sase oficiali ai federatiilor nu vor ajunge la un acord, acestia pot decide stabilirea unei noi intalniri sau continuarea negocierilor prin corespondenta. Daca nu se ajune la niciun acord pana la data de 10 ianuarie 2008, prog
In situatia in care cei sase oficiali ai federatiilor nu vor ajunge la un acord, acestia pot decide stabilirea unei noi intalniri sau continuarea negocierilor prin corespondenta. Daca nu se ajune la niciun acord pana la data de 10 ianuarie 2008, programul grupei va fi stabilit de FIFA. Din partea Romaniei va fi prezent mai mult ca sigur chiar selectionerul Victor Piturca, cel care a anuntat deja ca nu si-ar dori sa intalneasca Franta sau Serbia in toamna anului viitor, la startul preliminariilor, ci Lituania sau Feroe pe teren propriu. Acesta si-a justificat intentia de a evita adversarii tari la toamna din cauza posibilei oboseli a "tricolorilor", care vor avea vacanta mult scurtata prin participarea la Euro 2008. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.