Un exemplu in acest sens a fost biografia scrisa de prima sa sotie, Diane Cilento, care l-a acuzat pe actor de maltratare si comportament violent. Totusi, veteranul a hotarat sa renunte la acest lucru dupa o serie de nopti nedormite si pline de visur
Un exemplu in acest sens a fost biografia scrisa de prima sa sotie, Diane Cilento, care l-a acuzat pe actor de maltratare si comportament violent. Totusi, veteranul a hotarat sa renunte la acest lucru dupa o serie de nopti nedormite si pline de visuri urate provocate de stresul redactarii acestei carti.
"Imi provoca niste cosmaruri groaznice. Nu cred ca sunt facut pentru introspectie", a spus acesta. Sean a mai spus ca nu stie nimic despre sexul opus, desi traieste intr-o casa plina de femei - a mostenit cinci nepoate cand s-a casatorit cu cea de-a doua sotie, Micheline. "Ce m-au invatat femeile? Nimic, dar trebuie sa recunosc faptul ca ma surprind in fiecare zi. Tinerele din ziua de azi se misca si se schimba atat de repede, incat, cateodata, mi-e greu sa tin pasul", a spus acesta.
In afara de autobiografia sa, Sir Sean Connery a incheiat anul trecut o intelegere cu o editura scotiana pentru a scrie o carte despre parerile lui in ceea ce priveste Scotia. Actorul urmeaza sa scrie aceasta carte impreuna cu scriitorul si regizorul Murray Grigor. Romanul va fi un amestec de fragmente din biografia lui Sir Sean si parerile acestuia in legatura cu istoria Scotiei. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.