Conducerea IJP Iasi a anuntat ca are un cerc de suspecti in cazul fetitei violate.
In urma cu doua saptamani, o fetita de 6 ani a fost violata in scara blocului.

Politistii ieseni au audiat pana in prezent peste 300 de persoane.
Conducerea IJP Iasi a anuntat ca are un cerc de suspecti in cazul fetitei violate.
In urma cu doua saptamani, o fetita de 6 ani a fost violata in scara blocului.

Politistii ieseni au audiat pana in prezent peste 300 de persoane.

inspectoratul judetean de Politie Iasi a anuntat ca numarul persoanelor banuite ca au comis incredibilul viol asupra unei fetite de sase ani din cartierul Nicolina din municipiul Iasi s-a micsorat considerabil.
Cercetarile se pare ca au ajuns aproape de final, inclusiv colectarea probelor, care s-a incheiat.
Dupa toate informatiile pe care le detinem pana in prezent, Politia Iasi are un numar de patru suspecti principali, ancheta fiind executata in colaborare cu ofiteri sositi special de la Serviciul Criminalistic din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane. "Au fost audiate mai multe persoane, cred ca sunt peste 250-300 si se lucreaza intens pentru prinderea agresorului.
Cercul de suspecti a fost restrans considerabil si speram ca in urmatoarele zile sa-l prindem pe faptas. Ancheta facuta in colaborare cu ofiterii veniti la Bucuresti decurge in conditii cu totul normale si nu exista nici un fel de inadvertente.
In urmatoarele zile vor fi adunate toate probele in urma carora unul dintre suspecti trebuie sa devina acuzat", a declarat comisarul sef Liviu Zanfirescu, comandantul Inspectoratului de Politie Iasi. Pentru a veni in ajutorul Politiei Iasi, care incerca sa descalceasca itele acestui caz controversat, la nivelul IJP Iasi au participat la ancheta peste 250 de cadre, ofiteri si subofiteri de politie.
Agresiune fara vinovat
Astazi se implinesc doua saptamani din momentul in care o copila de numai sase ani a fost agresata sexual de un necunoscut, dupa toate aparentele un adolescent cu varsta aproximativa de 17 ani. Fetita a fost adusa de la scoala de parintii unui coleg, care au coborat-o din masina la coltul strazii unde locuia, copilul avand de parcurs doar cativa metri pana la blocul in care locuia. Fetita a fost agresata sexual de un tanar, in scara blocului, Politia reusind sa intocmeasca un portret-robot al agresorului.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.