AXN, ora 23.00
"Baietii rai" (actiune)
Pentru Michael Bay, "Bad boys" a marcat debutul in regie, totodata fiind nevoit sa invete sa faca un film de actiune la cererea publicului. "Bad boys" este un film realizat exact dupa formula filmelor
AXN, ora 23.00
"Baietii rai" (actiune)
Pentru Michael Bay, "Bad boys" a marcat debutul in regie, totodata fiind nevoit sa invete sa faca un film de actiune la cererea publicului. "Bad boys" este un film realizat exact dupa formula filmelor de actiune, cu Will Smith si Martin Lawrence, un film cu impuscaturi la tot pasul, actiuni socante, explozii si bineinteles efecte speciale.

National Geographic Channel, ora 19.00
"Megastructuri: Beton"
Betonul a fost materialul de baza pentru constructii si unul dintre materialele cel mai des folosite in structuri - vechi si noi - din toata lumea. Anticii romani au implementat o tehnica ingenioasa la realizarea faimosului dom al Panteonului: straturi de beton. In SUA, barajul Hoover e construit din suficient beton cat pentru a pava un drum din San Francisco pana in New York. Cu atata beton, acesta ar fi necesitat 125 de ani pentru a se usca daca betonul ar fi fost pus dintr-o singura turnare continua. Folosind o noua tehnica de stratificare, inginerii au evitat cu succes un potential dezastru, dar inovatiile nu se opresc aici.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.