Zilele trecute, timisorenii de la DJ Project, Maxx, Elena si DJ Gino Manzotti - castigatorii premiului MTV Best Romanian Act de anul trecut aˆ’ au fost invitati sa sustina un concert la Sanandrei, in cadrul rugii care s-a desf


Zilele trecute, timisorenii de la DJ Project, Maxx, Elena si DJ Gino Manzotti - castigatorii premiului MTV Best Romanian Act de anul trecut aˆ’ au fost invitati sa sustina un concert la Sanandrei, in cadrul rugii care s-a desfasurat in localitate, invitatia venind din partea primarului Demea Ioan Dorel, prin intermediul unei bune prietene de-a trupei, Alina Sasu. La finalul concertului, timisorenii au refuzat onorariul, ca semn de recunostinta pentru prietena lor. Nu mica le-a fost surpriza insa cand in schimbul onorariului, prietena lor i-a recompensat pe fiecare dintre membrii trupei cu cate o parcela de pamant in satul Covaci. Asadar, pentru 40 de minute de prestat pe scena formatia s-a ales cu nu mai putin de 70.000 de euro, valoarea celor trei parcele. Avand in vedere ca onorariul celor trei timisoreni este de 1.500 de euro, cantarea de la Sanandrei a fost una deosebita pentru creatorii hitului "Doua anotimpuri". Formatia a filmat la Bucuresti noul videoclip numit "Lacrimi de inger", alaturi de regizorul Dragos Buliga, costurile acestui clip fiind de 20.000 de euro. "Videoclipul va aparea pe micile ecrane in cel mai scurt timp posibil si nu pot sa va spun decat ca toti fanii nostri vor avea parte de o surpriza deosebita", ne-a declarat DJ Gino Manzotti.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.