Liderii Partidului Conservator au anuntat ca nu se vor duce la consultarile de la Palatul Cotroceni convocate pentru ziua de joi de catre presedintele Traian Basescu pe marginea votului uninominal. Potrivit liderilor PC, aceste consultari sunt inutil
Liderii Partidului Conservator au anuntat ca nu se vor duce la consultarile de la Palatul Cotroceni convocate pentru ziua de joi de catre presedintele Traian Basescu pe marginea votului uninominal. Potrivit liderilor PC, aceste consultari sunt inutile.

La convorbirile convocate de presedintele Traian Basescu pentru 29 noiembrie au fost invitate sa participe delegatii ale PD, PSD, PNL, PLD UDMR, PRM, PC, precum si liderul grupului minoritatilor nationale,Varujan Pambuccian.

Presedintele conservatorilor, Dan Voiculescu, a spus ca "PC nu va merge la aceste consultari pentru ca sunt inutile. Avem un referendum invalidat si avem un proiect de vot uninominal pe care Guvernul si-a asumat raspunderea si pe care Traian Basescu nu trebuia decat sa-l promulge".

Pana in prezent, reprezentantii PSD, PRM si PNL au anuntat ca nu vor onora invitatia presedintelui Basescu, in timp ce liderii UDMR au precizat ca se vor duce la Cotroceni.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.