Cu buza umflata. Cruise si Clooney au uitat-o repedepe Tiffany Sacrificiu. Tiffany Dupont sustine ca a facut sex cu cele doua staruri de dragul carierei Tiffany Dupont, o actrita aspiranta, in varsta de 26 de ani, are toate sansele sa dea lovitura l
Cu buza umflata. Cruise si Clooney au uitat-o repedepe Tiffany Sacrificiu. Tiffany Dupont sustine ca a facut sex cu cele doua staruri de dragul carierei Tiffany Dupont, o actrita aspiranta, in varsta de 26 de ani, are toate sansele sa dea lovitura la Hollywood dupa ce a facut o serie de declaratii-soc referitoare la viata ei amoroasa. Starleta, care pana acum a jucat doar in seriale si intr-un singur film de lungmetraj, i-a trimis un email lui Perez Hilton, un celebru blogger care radiografiaza viata vedetelor de la Hollywood. Dupont a facut sex cu Cruise si Clooney ca sa fie promovata in cariera. "Vreau sa iti spun un secret care nu imi da pace. M-am culcat cu Tom Cruise si George Clooney. S-a intamplat anul acesta. Si stii de ce am facut-o? M-am oferit lor pentru ca speram ca ma vor ajuta in cariera. Daca vrei sa ii contactezi, esti liber sa o faci, dar nu te astepta sa recunoasca ceva. Doar sunt vedete la Hollywood!", i-a scris tanara actrita lui Perez. Strategia lui Tiffany nu a avut rezultatele scontate, actrita ramanand deocamdata intr-un con de umbra.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.