Coprezentatoarea lui Mihai Morar la emisiunea "Rai, dar buni", Ileana Pescariu, de pe Antena 2, a suferit un accident destul de grav, dar care, din fericire, s-a soldat "doar" cu fracturarea unui picior. "Vineri seara s-a intamplat, eram obosita, am
Coprezentatoarea lui Mihai Morar la emisiunea "Rai, dar buni", Ileana Pescariu, de pe Antena 2, a suferit un accident destul de grav, dar care, din fericire, s-a soldat "doar" cu fracturarea unui picior. "Vineri seara s-a intamplat, eram obosita, am plecat tarziu de la birou, mi s-a prins tocul de mocheta, am cazut si m-am rostogolit pe 30 de trepte, tinand, insa, involuntar, laptopul strans la piept, ca nu cumva el sa pateasca ceva", a povestit Ileana Pescariu. Ea va face, totusi, echipa in continuare cu Mihai Morar, chiar daca va aparea cu ghipsul la piciorul drept. "Sunt fericita ca n-a fost mai grav si m-am impacat cu situatia. Am scaun cu rotile, ma deplasez si cu ajutorul carjelor, problema e ca nu stiu cum o sa tin piciorul in sus in timpul emisiunii, asa cum mi-a recomandat medicul. Dar nu vreau in niciun caz sa-mi iau concediu, mai ales acum, cand emisiunea are deja un public fidel", a mai spus ea.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.