FC Vaslui este in mod sigur revelatia acestui tur de campionat. Elevii lui Dorinel Munteanu au fost o reala surpriza, avand o adevarata explozie in debutul campionatului. Un mic recul a aparut dupa ce granzii au ochit mai multi jucatori ai moldovenil
FC Vaslui este in mod sigur revelatia acestui tur de campionat. Elevii lui Dorinel Munteanu au fost o reala surpriza, avand o adevarata explozie in debutul campionatului. Un mic recul a aparut dupa ce granzii au ochit mai multi jucatori ai moldovenilor, pe care i-au ofertat deja. Cel putin 4-5 fotbalisti ai Vasluiului ar putea parasi gruparea moldava pentru una dintre echipele grele ale campionatului. Mardare, Buhaescu, Zmeu, Gheorghiu si, mai ales, vedeta Ljubinkovic sunt pe listele de transferuri ale cluburilor puternice. Steaua deja insista pentru Mardare, Ljubinkovic si Buhaescu, in timp ce Dinamo, Rapid sau Timisoara incearca sa rupa macar o bucatica din prajitura lui Porumboiu. Ingrijorat de agitatia creata in jurul fotbalistilor sai, Adrian Porumboiu vrea sa le taie macaroana granzilor. Sa terminam cu glumele! Nici nu ma gandesc sa dau drumul vreunui jucator. Nu ma intereseaza daca Steaua, Dinamo sau Rapid vor sa transfere fotbalisti de la Vaslui. Sunt netransferabili, a declarat Porumboiu. Totusi patronul Vasluiului ar fi dispus sa vanda cativa jucatori daca ar primi oferte foarte consistente. Pentru Ljubinkovic, Porumboiu cere 1,5 milioane de euro, in timp ce Mardare costa un milion.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.