VALEA PRAHOVEI
Sapte oameni, dintre care doi copii, au fost raniti ieri-dimineata intr-o casa din localitatea prahoveana Breaza, in urma unei explozii urmate de un incendiu. Primele indicii duc la concluzia ca tragedia s-a produs din cauza unei
VALEA PRAHOVEI
Sapte oameni, dintre care doi copii, au fost raniti ieri-dimineata intr-o casa din localitatea prahoveana Breaza, in urma unei explozii urmate de un incendiu. Primele indicii duc la concluzia ca tragedia s-a produs din cauza unei acumulari de gaze. Istvan Vas, in varsta de 57 de ani, este unul din locatarii imobilului in care stateau trei familii. In jurul orei 5:30 s-a trezit si a vrut sa aprinda lumina, moment in care s-a produs deflagratia. Barbatul si o fetita de 11 ani sunt in stare grava. Pe langa arsuri, fetita a suferit si un traumatism cranio-cerebral dupa ce i-a cazut plafonul casei in cap. Celelalte victime au arsuri usoare. Explo­zia a fost atat de puternica incat gea­murile caselor din jur s-au spart. Pri­marul orasului a spus ca va acorda un ajutor financiar familiilor afectate.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.