Senatorul american Edward Kennedy, fratele mai mic a lui John Fitzgerald Kennedy, a semnat un contract pentru a publica memoriile familiei Kennedy, informeaza newsru.com. Editura Twelve a cumparat la licitatie toate drepturile de autor ale memoriilo
Senatorul american Edward Kennedy, fratele mai mic a lui John Fitzgerald Kennedy, a semnat un contract pentru a publica memoriile familiei Kennedy, informeaza newsru.com. Editura Twelve a cumparat la licitatie toate drepturile de autor ale memoriilor si a promis ca ii va plati 8 milioane de dolari lui Edward Kennedy. IMPRESII. Aceasta afacere va trebui sa fie intarita de comisia care se ocupa de etica din cadrul senatului american. Redactorul sef a editurii, Jonathan Karp, spera ca aceasta carte va intra in librarii la finele anului 2010. Edward, care are 75 de ani, vine dintr-o familie renumita de politicieni americani. Fratii lui mai mari au fost presedintele SUA Jonh Kennedy si Robert Kennedy candidat la functia de presedinte din partea democratilor, iar Edward reprezinta in congres statul Massachusetts . "Am fost norocos sa cresc intr-o familie renumita si sa asist la multe evenimente cheie din istoria tarii", a declarat politicianul. El este singurul din generatia Kennedy care va lasa in urma memorii. Surse, pentru scrierea cartii, vor fi inregistrarile audio a amintirilor lui Edward. Consilierii lui Edward Kennedy spun ca o mare parte din banii primiti vor fi folositi pentru actiuni de caritate. In acelasi timp apropiatii senatorului mentioneaza ca publicarea manuscriselor nu este legata de dorinta senatorului de a se retrage din politica.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.