Imi place ca OTV a devenit o mare familie.

Mai deunazi, in timp ce Lazarus se afla la „Dan Diaconescu Direct", a intervenit si nevasta-sa (sau fosta nevasta), Antonela Lazarus, prin telefon.

Deci nu mai e mult pin-o sa facem cunostinta si cu doamna Diaconescu.

In fond, asa e si firesc sa decurga lucrurile. Luis si Dan sa se ocupe de chestiile serioase, gen crime, violuri, jafuri si alte d-astea, in timp ce doamnele stau si ele la o tacla paralel si mai schimba cite-o reteta de muraturi, cite-un sfat astrologic, cite ceva, orice.

Doamnelor, domnisoarelor, domnitelor si stimati domni, am o banuiala importanta pentru tara!

Pe care urmeaza sa v-o comunic in cele ce urmeaza, nu inainte insa de a ma asigura de doua chestii:

1) ca v-ati asezat comod pe un scaun, in scopul de a preveni un eventual lesin si

2) ca ati bagat o Nitroglicerina sub limba, in scopul prevenirii unui eventual infarct. Boon. Si acum sa va zic: doamnelor, domnisoarelor, domnitelor si stimati domni, pe scurt, dragi cititori, am impresia ca Mihaela Radulescu si Andreea Marin s-au impacat! Ba ma incearca chiar suspiciunea ca au devenit cele mai bune prietene.

Pai, stiti cum si-a incheiat Mihaela ultima editie a „Duminicii in familie"? Si-a incheiat-o exact asa: „Ii las aici pe baietii de la 3 Sud Est ca sa faca ei finalul emisiunii. O sa va cinte o piesa pe care-o stie toata lumea si care se numeste «De ziua ta». Pe urma, o sa va mai faca o… surpriza".

E clar ca banuielile mele sint cit se poate de intemeiate, nu? Daca cele doua dive nu s-ar fi impacat, Mihaela Radulescu n-ar fi pronuntat nici moarta cuvintul „surpriza", de teama sa nu-i faca celeilalte reclama.