Mesaj. Fosta iubita i-a transmis politicianului ca "atunci cand o face el copii, sa si-i creasca singur!" Copilul deputatului William Branza nu vrea sa mai stea cu tatal lui, a sustinut ieri, in fata judecatorului, fosta iubita a politicianului. Mag
Mesaj. Fosta iubita i-a transmis politicianului ca "atunci cand o face el copii, sa si-i creasca singur!" Copilul deputatului William Branza nu vrea sa mai stea cu tatal lui, a sustinut ieri, in fata judecatorului, fosta iubita a politicianului. Magistratii Judecatoriei Sectorului 1 au analizat ieri cererea de incredintare a minorului, depusa in regim de urgenta de parlamentar, si urmeaza sa ia astazi o decizie provizorie, pana cand fetita de 5 ani va fi incredintata definitiv unuia dintre parinti. "Copilul nici nu concepe sa stea cu altcineva in afara de mine. De taica-su chiar nu ne intereseaza. Cand o face el copii sa si-i creasca singur", a declarat, in exclusivitate pentru Cancan, Angela Mihalcea, fosta iubita a deputatului PD de Prahova. Ieri, la proces, au fost audiati doi martori. Menajera deputatului i-a luat apararea, povestind ca el isi petrecea mult timp cu fetita, pentru ca mama era plecata la serviciu. De cealalta parte, prietena Angelei Mihalcea sustine contrariul, aratand ca Branza era plecat tot timpul in Spania si ca a fost de fata cand copila a spus ca vrea sa stea cu mama ei. Anchetele sociale desfasurate la domiciliile parintilor au aratat ca ambii pot intretine copilul. Deputatul PD locuieste impreuna cu amanta sa, Crenguta Didu, care a declarat ca are o relatie "foarte buna" cu copilul. "Nici n-o cunoaste", a precizat mama.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.