O familie din Galati a fost reclamata la Politie fiindca baietelul in vårsta de numai sase luni a deranjat cu premergatorul vecinii de sub apartamentul lor. Politistii romåni, vesnici aparatori ai legii, au constatat cine este vinovat de
O familie din Galati a fost reclamata la Politie fiindca baietelul in vårsta de numai sase luni a deranjat cu premergatorul vecinii de sub apartamentul lor. Politistii romåni, vesnici aparatori ai legii, au constatat cine este vinovat de deranjul provocat vecinilor si au atras atentia sa nu se mai intåmple. Cum “taraboiul” nu s-a domolit, politistul de proximitate i-a sanctionat pe parintii micutului cu 200 de RON. Familia Nitu va face contestatie, urmånd ca instanta sa se pronunte.

Un caz nemaiintalnit a avut loc zilele trecute in orasul de la malul Dunarii, Galati. O angajata a Directiei de Protectie a Copilului s-a deplasat la Sectia 4 de Politie, din cartierul Micro 40, si a reclamat faptul ca vecinii de deasupra sa ii dau desteptarea dimineata fortat, producand zgomote care ii tulbura somnul. Mai mult, a sustinut aceasta, de-a lungul zilei zgomotele nu inceteaza, motiv pentru care a cerut politistilor sa ia masuri. Oamenii legii au luat reclamatia in serios si s-au deplasat la locul cu pricina. Aici, dupa investigatii amanuntite si prin metode specifice, au reusit sa-l prinda in flagrant pe cel care tulbura li nistea locatarilor din bloc.

Acesta este un bebelus in varsta de sase luni, Doru Alexandru, care incearca sa invete sa mearga in picioare. Vinovat de producerea zgomotelor dubioase auzite de vecini se pare ca este premergatorul copilului, care atunci cand se deplaseaza pe parchet face zgomot.

Cum Doru nu are varsta legala ca sa poata primi o amenda, parintii micutului s-au vazut sanctionati cu 200 de RON pentru tulburarea ordinii si linistii publice. Parintii micutului sunt decisi sa conteste procesul-verbal de amenda, mai ales ca nu este semnat de nici un martor.

Reclamatii pe banda rulanta
Contactat telefonic, purtatorul de cuvant al IPJ Galati, subcomisarul Stefan Gohoreanu, ne-a declarat ca persoanele respective nu erau la prima abatere. “De mai multe luni, impotriva lor s-au depus, la Sectia 4 Politie, mai multe reclamatii privind tulburarea ordinii si linistii publice. Politistul de proximitate le-a atras atentia sa faca ceva pentru ca premergatorul sa nu mai faca galagie, dar nu s-au conformat iar reclamatiile au continuat.” In aceasta situatie, politistul a fost obligat sa ia masurile legale.

'Am crezut ca este o gluma>>
Mama “turbulentului”, Maricica Nitu, a declarat: Eu prima data cand i-am vazut pe politisti la usa am crezut ca glumesc. Nu se poate, le-am spus.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.