Noua trupa scoasa pe piata in mare graba de Radu Groza continua sa-i faca acestuia jocul de razbunare impotriva celor trei fete de la Heaven. Astfel, parca tocmai in ciuda fostelor lor colege, componentele formatiei Paradise cånta piesele celo
Noua trupa scoasa pe piata in mare graba de Radu Groza continua sa-i faca acestuia jocul de razbunare impotriva celor trei fete de la Heaven. Astfel, parca tocmai in ciuda fostelor lor colege, componentele formatiei Paradise cånta piesele celor de la Heaven, motivånd ca acestea “le plac foarte mult”. De asemenea, Paradise a inceput sa apara pe mai multe posturi TV cåntånd piesa “Let's Just Dance”, melodie care incepuse sa fie promovata de Heaven inainte de scandal. Mai mult, se pare ca aceasta piesa va avea doua videoclipuri, unul semnat Paradise, iar celalalt Heaven, pentru ca nici fetele care au aparut primele pe piata cu ea nu vor sa renunte.

Lovit in orgoliu de dezvaluirile facute de Adina Postelnicu, membra a trupei Heaven, Radu Groza apeleaza acum la toate armele de care dispune pentru a se razbuna. Tocmai cand scandalul sau cu Heaven era in floare, Groza a anuntat ca a lansat pe piata o noua formatie. Aceasta nu numai ca poarta un nume a carui semnificatie se aseamana izbitor cu cel al trupei Heaven, mai mult, componentele sale nu au nici macar demnitatea de a aparea public cu un proiect p ropriu. De fapt, cand sa aiba timp sa realizeze ceva al lor, cand ele au trebuit sa iasa la inaintare de pe o zi pe alta? Astfel, Anca, Iana si Stefania se lafaie cu nonsalanta pe notorietatea dobandita de Heaven cu piese precum “O parte din Rai”.

Play-backul sa traiasca!
Despre faptul ca se afla pe piata cu piese care nu le apartin, fetele de la Paradise spun ca interpreteaza aceste melodii pentru ca ele sunt pe placul lor. “Ne place foarte mult 'O parte din Rai>>, asa ca o s-o cantam in continuare”, a declarat Iana in emisiunea Ca'n Cana, de la Romantica. Alaturi de ea, s-au aflat in studio si colegele Anca si Stefania. Aceasta din urma, pata bruna a trupei, n-a scos o vorba toata emisiunea.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.