In vederea pregatirii Paradei militare care va avea loc cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei, maine, 27 noiembrie, si joi, 29 noiembrie 2007, se vor desfasura antrenamente si repetitii generale in zona Arcului de Triumf din Bucuresti, informeaza un
In vederea pregatirii Paradei militare care va avea loc cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei, maine, 27 noiembrie, si joi, 29 noiembrie 2007, se vor desfasura antrenamente si repetitii generale in zona Arcului de Triumf din Bucuresti, informeaza un comunicat al MAp. Circulatia autovehiculelor va fi restrictionata in zona Piata Presei Libere - Arcul de Triumf - Piata Victoriei, in vederea desfasurarii acestor activitati, astfel: astazi, intre orele 08.30 si 13.00, si joi, intre orele 09.30 si 13.00. De asemenea, in aceste zile, aeronave apartinand Fortelor Aeriene vor efectua zboruri de antrenament deasupra Capitalei. La Parada militara din Bucuresti vor defila aproximativ 1200 de militari apartinand categoriilor de forte ale Armatei Romaniei, Ministerului Internelor si Reformei Administrative si Serviciului Roman de Informatii, constituiti in blocuri de parada.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.