Cantareata de jazz Anca Parghel a realizat un album de muzica house. "Am facut un disc cu muzica complet diferita de ceea ce am facut pana acum, o muzica house/ clubbing, pentru care facem niste videoclipuri superbe", a declarat Parghel. Dupa 30 de a
Cantareata de jazz Anca Parghel a realizat un album de muzica house. "Am facut un disc cu muzica complet diferita de ceea ce am facut pana acum, o muzica house/ clubbing, pentru care facem niste videoclipuri superbe", a declarat Parghel. Dupa 30 de ani de activitate muzicala, urmatorul pas pentru Anca Parghel este sa realizeze un film, in prezent ea lucrand la terminarea unei carti. "Lucrez, in acelasi timp, la niste perle de film cu actorul Adrian Paduraru", a adaugat ea. De asemenea, cantareata a spus ca muzica etno-jazz inspirata din folclorul romanesc este foarte apreciata in strainatate. "Probabil ca muzica noastra are ceva vigoare, are culoare, are ritm si o forta de viata si o putere intrinseca pe care nu o auzim si nu o simtim in alte muzici", a spus Parghel.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.