Chiar daca l-a eliminat fara emotii pe Jean Valvis din structura Rapidului, George Copos profita de pe urma relatiei cu fostul actionar giulestean, avand de gand sa exploateze una dintre ideile omului de afaceri grecoelvet ian. Astfel, cel din urma i
Chiar daca l-a eliminat fara emotii pe Jean Valvis din structura Rapidului, George Copos profita de pe urma relatiei cu fostul actionar giulestean, avand de gand sa exploateze una dintre ideile omului de afaceri grecoelvet ian. Astfel, cel din urma i-a propus, nu cu mult timp inainte de a fi trecut pe linie moarta, obtinerea stadionului Giulesti in concesiune si o eventuala intelegere cu Ministerul Transporturilor pentru realizarea unui proiect de proportii. Ideea lui Valvis era ca arena sa fie complet demolata, iar in acelasi loc sa fie construita o alta, multifunc- tionala, aducatoare de venit. Cu toate acestea, tinand cont ca spatiul unde este amplasata actuala arena nu este foarte generos, varianta cea mai plauzibila ar fi fost construirea stadionului intr-o cu totul alta locatie, iar sub Podul Grant sa fie ridicate un mall si o sala de sport, ce ar fi apartinut tot Rapidului. La scurt timp, patronul LaDorna a iesit din schema, insa planul sau a ramas inca in picioare, urmand a fi realizat de catre Copos. De fapt, aceasta a fost si miza pentru care boss-ul din Giulesti s-a straduit atat de mult sa obtina concesionarea arenei, insa taraganarea negocierilor se datoreaza tocmai faptului ca oficialii Ministerului Transporturilor nu au incredere in parteneriatul propus de catre Copos, nefiind convinsi de bunele intentii ale conducatorului din Giulesti. Cu toate acestea, reprezentant ii MT si ministrul Ludovic Orban nu au respins din start aceasta idee, motivul intarzierii verdictului fiind datorat stabilirii amanuntite a detaliilor intelegerii. Viitoarea arena ar urma sa fie realizata cu sprijinul unei banci puternice, ce va da si numele stadionului, cel mai probabil aceasta fiind BRD. Fapt bine cunoscut, omul de afaceri si-a deschis orizonturile catre business-urile in imobiliare, iar executia rapida a proiectului visat de catre patron nu ar fi o mare problema, tinand cont de relatiile deja existente cu firme de constructii cunoscute.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.