Fostul dinamovist este acuzat de fosta sotie ca a lovit-o. Fotbalistul se apara plingindu-se ca i-a fost violat domiciliul.

Fostul dinamovist Vali Nastase este acuzat ca si-a batut simbata noapte fosta sotie. Aceasta s-a dus in jurul orei 21.00 acasa la Vali Nastase, intr-un cartier din Pitesti, unde a locuit si ea inainte de divort, pentru a-si mai lua o parte din lucrurile care-i apartin. Surse din politie sustin ca acolo ar fi dat ochii cu fotbalistul, dar si cu prietena acestuia si ca dupa discutii aprinse s-au luat la bataie, toti alegindu-se cu vinatai. In final, cei trei au ajuns la Sectia 4 Politie, unde au depus plingeri. Fosta sotie a declarat ca a fost batuta, iar Vali Nastase, care s-a dus la sectia de politie insotit de avocat, a anuntat ca va depune o plingere impotriva fostei sotii pentru violare de domiciliu.

„Chiar acum depun plingere la politie. Eu am fost cel agresat de ea. Eu nu am lovit-o. Deocamdata nu pot sa va spun mai multe despre ce s-a intimplat", a declarat Nastase. Pe de alta parte, Andreea Nastase a afirmat ca fostul ei sot a fost cel care a declansat scandalul. „Am fost sa-mi iau hainele, era impreuna cu o femeie, el a inceput scandalul, m-au lovit si el, si ea, am urme care dovedesc agresiunile. Am depus plingere la politie si vreau sa va mai spun ca din luna august nu a mai platit pensie alimentara fetitei in virsta de 6 ani, motivind ca, de cind nu mai este la Dinamo Bucuresti, nu mai are venituri stabile", a explicat ea. Instanta l-a obligat pe Valentin Nastase la plata unei pensii alimentare de 2.000 de euro lunar, pina cind fetita sa va deveni majora, si i-a fixat fotbalistului un program riguros de vizitare a copilului.

Nastase a debutat in fotbal la Gloria Bistrita, in 1993. S-a remarcat la FC Arges, dupa care a ajuns la Dinamo, de unde a fost selectionat si la echipa nationala. De la Dinamo s-a transferat la Genoa, iar apoi a mai jucat la Palermo, Bologna si Ascoli.