Duminica s-a incheiat ultimul act politic important din acest an. 2007, primul al prezentei Romaniei in Uniunea Europeana. S-a incheiat cu votul pentru Parlamentul European si pentru referendumul initiat de Traian Basescu. Un referendum, de fapt, me
Duminica s-a incheiat ultimul act politic important din acest an. 2007, primul al prezentei Romaniei in Uniunea Europeana. S-a incheiat cu votul pentru Parlamentul European si pentru referendumul initiat de Traian Basescu. Un referendum, de fapt, menit sa mascheze campania electorala anticonstitutionala a presedintelui Romaniei in favoarea Partidului Democrat. Votul celor care s-au dus la urne pentru referendum este mai putin important decat numarul celor absenti. Absenta masiva de la referendum este o palma data stilului de a face politica al presedintelui Basescu: o politica prin ricoseu, altoita pe actele guvernului Tariceanu fara de care ar fi ca si inexistenta; demagogica, fara un alt scop decat obtinerea unor beneficii de imagine in favoarea sa sau a PD, in orice caz, o politica lipsita de orice viziune pentru Romania in ansamblu, cu liberalii, social-democratii, democratii, peremistii si udemeristii ei. Cum a debutat anul politic 2007, asa s-a si incheiat.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.