Patru detinuti din Penitenciarul de Maxima Siguranta Iasi au fost internati de urgenta la Spitalul „Sfantul Ioan“ dupa ce s-au intoxicat cu diverse medicamente sau si-au taiat venele. Detinutul Dan Iurascu, unul dintre colegii celor care
Patru detinuti din Penitenciarul de Maxima Siguranta Iasi au fost internati de urgenta la Spitalul „Sfantul Ioan“ dupa ce s-au intoxicat cu diverse medicamente sau si-au taiat venele. Detinutul Dan Iurascu, unul dintre colegii celor care au recurs la acest gest extrem, a declarat ca principalul motiv pentru care tovarasii sai au incercat sa se sinucida este ca nimeni din conducerea inchisorii nu a fost de acord sa-i lase pe detinuti sa urmareasca serialul „Prison Break“. Conducerea penitenciarului a afirmat ca este vorba de o tentativa de sinucidere in masa, deoarece alti doi detinuti cu intoxicatie medicamentoasa sunt internati in infirmeria Penitenciarului. Trei din cei patru barbati aflati acum in spital au inghitit diverse medicamente, iar al patrulea a ajuns in soc hemoragic dupa ce si-a taiat venele de la ambele maini. „Este vorba de pacienti care au ajuns la spital in stare grava, unul dintre ei fiind in coma.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.