Duminica, romanii, si-au ales pentru prima data reprezentantii in Parlamentul European. Alegerile au tinut ochii rusilor atintiti pe Romania. Conform, newsru.co.il, unora dintre campanile electorale le este harazit un loc in istoria Romaniei, dupa or
Duminica, romanii, si-au ales pentru prima data reprezentantii in Parlamentul European. Alegerile au tinut ochii rusilor atintiti pe Romania. Conform, newsru.co.il, unora dintre campanile electorale le este harazit un loc in istoria Romaniei, dupa originalitate, stupizenie si caraghiosenie. Conform confratilor rusi, rolul de stupid sef il are chiar presedintele Traian Basescu...


IMAGINE. Un nou exemplu de a€žstil european", scriu rusii, il reprezeinta chiar Traian Basescu care a aparut in chipul unui jedi care-si doboara oponentii cu o sabie laser. Jocul online, cu participarea virtuala a sefului statului, a fost plasat pe site-ul lui Traian Basescu.


In ajunul alegerilor, Partidul Social Democrat a lansat postere cu imaginea Magdei Bistriceanu (foto), port-drapelul partidului. Activistii psd-isti au considerat ca alegatorii nu vor putea rezista zambetului fermecator al celui mai sexual simbol de partid din Romania. Cei din Partidul National Liberal neavand in interior un adversar demn de Bistriceanu, s-au limitat la producerea gumei de mestecat care avea ca logo sintagma "Nu fi orb! Voteaza pentru Partidul National Liberal!". Tinerii din Partidul Liberal Democrat repartizau locuitorilor din Galati citrice, facand aluzie la faptul ca in Romania ar trebui sa termine cu trecutul salamului comunist.

Candidatul independent Cozmin Gusa si-a demonstrat curajul politic chiar intr-o cusca, cu un urs adevarat. Cu 10 zile inainte de alegeri au aparut zvonuri cum ca Alina Plugaru s-a alaturat Pardidului Liberal Democrat si ca, in acest mod, ar putea atrage in partid multi admiratori. Alina Plugaru este un star porno cunoscut mai mult ca Alina Blue sau Enrika Dolls. Dupa ce Teodor Stolojan a respins oficial aceasta informatie, cei din Partidul National Liberal si democratii si-au exprimat dorinta de a o primi pe frumoasa blonda in partidele lor. Iar conducerea de la Focsani a deschis o sectie de votare chiar in incinta unui club de strip-tease, "Coroana de Aur" (foto). Europa, dupa merit, a apreciat gandirea creativa a celor care au facut campaniile electorale, mai spun confratii rusi de la newsru.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.