Victoria a la Pirus obtinuta de Steaua in fata eternilor rivali de la Dinamo, nu a scutit echipa antrenata de Marius Lacatus de grijile unui final de an aproape compromis. La toate nereusitele din ultimul timp ale fotbalistilor se mai adauga una, la
Victoria a la Pirus obtinuta de Steaua in fata eternilor rivali de la Dinamo, nu a scutit echipa antrenata de Marius Lacatus de grijile unui final de an aproape compromis. La toate nereusitele din ultimul timp ale fotbalistilor se mai adauga una, la fel de categorica si surprinzatoare, cea a patronului Gigi Becali, cu un scor la electorale dezastruos pentru gandurile sale de marire.Este sigur ca numai determinarea si ambitia lui Lacatus au scos din letargie un lot in care sunt multe neclaritati si necunoscute.


DECARUL. Cea mai importanta dintre ele este plecarea lui Nicolae Dica din Ghencea. Curtat de echipe cu renume, cum sunt Benfica Lisabona, Dinamo Moscova, Olympiakos Pireu, Aston Villa sau Lens, decarul stelist a confirmat despartirea de echipa ce l-a propulsat in elita jucatorilor de pe batrinul continent, spunind chiar ca i-ar placea sa joace la Lisabona.


JANKER.Daca el pleaca in strainatate,Victoras Iacob, Erik Bicfalvi si , probabil inca un jucator, se zvoneste, ar putea ajunge din iarna la Unirea Urziceni, echipa lui Mihai Stoica si Dan Petrescu urmand sa se desparta de alt golgeter pitestean, tanarul Bogdan Stancu. Atacantul echipei nationale de tineret, pregatita de Emil Sandoi, a impresionat, de serviciile sale fiind interesate mai multe echipe.


FILIERA. Polonezul Pawel Golansky, intrat de mai multa vreme in disgratia patronului, ar putea fi cedat altei echipe. La rindul lor, bistriteanul Dorel Zaharia si fostl rapidistValentin Badoi vor merge la divizionara B FC Brasov, echipa patronata de Ion Niculaie si pregatita de Razvan Lucescu,fiind acum, la finele turului, cu un pas in prima liga.


CAPITANUL. Mirel Radoi are o situatie extrem de incerta in legatura cu revenirea sa pe gazon, deoarece accidentarile destul de grave din ultimul timp, care necesita tratament si recuperare indelungate, pun un mare semn de intrebare daca va mai putea juca sau nu fotbal la nivel inalt. Razvan Ochirosii, care a fost imprumutat la Gloria Buzau, este accidentat destul de grav si va absenta pana in vara. Inacest conditii, fostul galatean adus de Meme Stoica in Ghencea ar putea fi cedat definitiv echipei din Cringul Buzaului. Diagnosticul este smulgere de ligamente incrucisate posterioare, ruptura de ligament colateral extern, dar si o cantitate mare de singe in genunchi.


GOE. Lucian Goian, omul care a impresionat pe toate stadioanele pe unde a jucat si a marcat, este monitorizat de mai multe grupari puternice din Europa, una dintre ele fiind Manchester United, care, se pare, ca ar fi lansat o oferta de 5 milioane pentru "Goe". Cert este insa ca, mai devreme sau mai tarziu, patronul Gigi Becali va trebui sa dea curs ofertelor venite pe numele moldoveanului. Daca el va ramane cu banii, in schimb,apararea stelista va avea mult de suferit pana va gasi un inlocuitor pe masura valorii, dar si a staturii lui Goian.


GORJEANUL. Cosmin Vatca, al treilea portar din lotul Stelei, s-a cam saturat sa lustruiasca banca de reserve dupa ce a fost titular incontestabil al postului la Otelul Galati.El este dorit de Pandurii Targu Jiu, a declarat  presedintele clubului gorjean, Marin Condescu. "Am discutat clar cu el. Daca Steaua nu-l vrea, si dupa discutia pe care o va avea in iarna cu sefii va ajunge la concluzia ca acolo nu are sanse sa apere, atunci poate veni la noi. Totul depinde de el, in caz ca pleaca de la Steaua si nu are alte oferte de afara, atunci e de acord si vine la noi. Ni-l dorim pe Vatca, dar pana acum nu am vorbit cu nimeni de la Steaua pentru a-l aduce la Targu Jiu. Sunt dorintele noastre, nu stiu cum se vor finaliza, pentru ca el este jucatorul Stelei", a spus presedintele Marin Condescu.
 

RICA. Patronul lui FC Arges, Cornel Penescu, a declarat ca are planuri mari pentru anul 2008, avind in vedere parcursul remarcabil al echipei sale in acest tur de campionat, si ca primul transfer pe care vrea sa-l faca la echipa din Trivale este achizitionarea jucatorului Stelei, Adrian Neaga."O sa-i fac o oferta cum i-am facut si anul trecut cand s-a intors din Coreea, dar a preferat Steaua", a afirmat Penescu, care a adaugat ca detine informatii conform carora Rica Neaga este in conflict cu gruparea din Ghencea si ca va parasi Steaua in aceasta iarna.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.