ITALIA
Adrian Mutu apare pe una dintre copertile colectiei de DVD-uri in care se vorbeste despre istoria clubului Fiorentina. "Este o mare onoare pentru mine sa fiu o parte din istoria Fiorentinei. Exista lucruri care valoreaza mai mult de
ITALIA
Adrian Mutu apare pe una dintre copertile colectiei de DVD-uri in care se vorbeste despre istoria clubului Fiorentina. "Este o mare onoare pentru mine sa fiu o parte din istoria Fiorentinei. Exista lucruri care valoreaza mai mult decat banii, iar aceasta recunoastere imi da si mai multa responsabilitate. Sper ca acum sa producem material si pentru DVD-ul cu numarul 12", a declarat ieri atacantul roman, la ceremonia de lansare a colectiei de 11 DVD-uri despre trecutul Fiorentinei.   Clubul italian se afla in doliu dupa ce sotia antrenorului Cesare Prandelli a decedat ieri-dimineata, la varsta de 45 de ani, dupa o lunga suferinta. Manuela Prandelli era bolnava de mai mult timp, tehnicianul italian fiind chiar nevoit sa isi dea demisia in 2004, cand antrena pe AS Roma, pentru a sta alaturi de ea. Prandelli nu a fost prezent pe banca echipei nici duminica, la meciul din deplasare cu Reggiana.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.