HANDBAL   Echipa masculina Steaua Bucuresti s-a calificat in optimile de finala ale Cupei Cupelor, dupa o dubla victorie obtinuta in fata formatiei norvegiene Sandefjord. Invingatori in deplasare cu 28-27, "militarii" s-au impus si pe teren
HANDBAL   Echipa masculina Steaua Bucuresti s-a calificat in optimile de finala ale Cupei Cupelor, dupa o dubla victorie obtinuta in fata formatiei norvegiene Sandefjord. Invingatori in deplasare cu 28-27, "militarii" s-au impus si pe teren propriu, la Chiajna, cu scorul de 30-25. In schimb, in Cupa EHF, Dinamo si-a dezamagit inca o data suporterii, pierzand fara drept de apel meciul de la Buzau, cu Dunaferr (Ungaria), scor 36-27. Pentru turul urmator s-au calificat ungurii, care castigasera si primul joc, cu 32-22. Tragerea la sorti a meciurilor din optimi are loc astazi, la Viena, in urne urmand sa se afle, alaturi de Steaua, si echipele UCM Resita si Poli Izometal Timisoara, ambele in Challenge Cup. Resitenii au eliminat pe Lindesberg (Suedia), cu 35-34 si 39-29, iar timisorenii au trecut de Wacker Thun (Elvetia), cu 26-27 si 28-24.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.