Se pare ca nu doar traficul de cosmar este cel care le da de furca soferilor. Dimpotriva, gropile din mareata noastra capitala europeana  fac concurenta cu brio. Chiar si in cartierele mai de soi, cu putin "noroc" poti ramane cat ai clipi
Se pare ca nu doar traficul de cosmar este cel care le da de furca soferilor. Dimpotriva, gropile din mareata noastra capitala europeana  fac concurenta cu brio. Chiar si in cartierele mai de soi, cu putin "noroc" poti ramane cat ai clipi cu masina pe butuci. Iar cand ajungi cu autoturismul la service toate injuraturile din lume nu te vor ierta de plata (bineinteles din propriul buzunar! ) necesara pentru reparatiile masinii.  Si asta deoarece muncitorii nostri uita ca dupa terminarea lucrarilor din trafic,  ar mai urma o operatiune destul de importanta: astuparea gropilor.   NEPASARE. Desi situatia nu este luata in serios, de multe ori nepasarea auto­rita­tilor duce  catre cazuri tragice. Spre exemplu,  ieri dimineata un bar­bat a murit dupa ce a cazut intr-o groapa sapata pe o strada din Secto­rul 5 al orasului, in apropiere de Penitenciarul Rahova. Christian Cio­can, purtatorul de cuvant al Poli­tiei Capitalei, a declarat  ca barba­tul, Constantin Gatnita, de 54 de ani,  aflat sub influenta alcoolului, mergea pe sosea si a cazut intr- o groapa cu adancimea de aproximativ un metru, sapata in carosabil de o firma care executa lucrarea pentru o alta  firma de iluminat. Politia a deschis o ancheta pentru identificarea firmei care a sapat groapa si pentru a stabili daca lucrarea era marcata co­respunzator.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.