Mijlocasul lui CFR Cluj, Eugen Trica, a declarat ca "se minuneaza" atunci cand ii vede pe reprezentantii Stelei, ai lui Dinamo si ai Rapidului ca se plang de arbitraj, si le-a transmis stea linistiti pentru ca nimeni nu-i mai poate opri pe ardeleni d
Mijlocasul lui CFR Cluj, Eugen Trica, a declarat ca "se minuneaza" atunci cand ii vede pe reprezentantii Stelei, ai lui Dinamo si ai Rapidului ca se plang de arbitraj, si le-a transmis stea linistiti pentru ca nimeni nu-i mai poate opri pe ardeleni din cursa spre titlu. CATERINCA. Internationalul echipei din Gruia i-a luat apoi peste picior pe reprezentantii granzilor din Capitala: "Ma uit la televizor si ma minunez! Daca Steaua, Dinamo si Rapid se plang de arbitraj, inseamna ca vine sfarsitul lumii. Este incredibil ce se intampla! Tot timpul striga ca sunt furati, dar uita ce se intampla in trecut. Ei se tem de faptul ca noi putem lua campionatul si de asta se plang. Dar ii anunt ca se vor mai plange inca cinci ani de acum incolo, pentru ca in afara de acest titlu vom mai cuceri inca patru". Apoi, acesta a precizat ca va fi partas la toate cele cinci eventuale succese, in ciuda faptului ca are 31 de ani: "Vreau sa bat recordul lui Dorinel Munteanu. Sunt invidios pe el, iar longevitatea lui ma motiveaza". Fotbalistul a admis ca echipa la care evolueaza a fost ajutata de arbitri pana acum, insa nu intr-un mod evident: "Ce ajutor de la arbitri? Eu am mai spus-o si chiar sustin asta: arbitrii daca vad ca o echipa joaca, normal ca ii da acolo un 5-10 la suta avantaj. Mi se pare normal. Iar noi chiar jucam. Nimeni nu ne mai poate opri din drumul spre titlu". Dupa 16 etape disputate in Liga I, CFR Cluj se afla pe primul loc, cu 40 de puncte, in timp ce pe locul doi se claseaza tot o echipa din provincie, Unirea Urziceni, cu 32 de puncte. Rapid, Steaua si Dinamo se afla pe locurile 4, 5 si, respectiv, 7.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.