DINAMO - Cornel Dinu a primit puteri depline     Dupa cinci ani, "Mister" a revenit pe banca tehnica, supervizand antrenamentul de ieri condus de Cornel Talnar. La sedinta de pregatire a asistat si presedintele Nicolae Badea   In
DINAMO - Cornel Dinu a primit puteri depline     Dupa cinci ani, "Mister" a revenit pe banca tehnica, supervizand antrenamentul de ieri condus de Cornel Talnar. La sedinta de pregatire a asistat si presedintele Nicolae Badea   In primavara anului 2002, dupa un 2-3 la Piatra-Neamt, Cornel Dinu era schimbat cu Ioan Andone. De atunci a ocupat numai functii administrative la echipa, insa, incepand de ieri, o data cu plecarea lui Walter Zenga, a fost numit oficial director tehnic, primind puteri depline din partea conducerii.   OBIECTIVE. "Raman la parerea ca Dinamo are unul dintre cele mai valoroase loturi din tara, poate chiar cel mai valoros. Problema este ca in aceasta perioada s-au intamplat prea multe lucruri in sens negativ", a declarat Dinu dupa antrenamentul de ieri-dimineata. Referitor la viitor, "Mister" a adaugat ca se va trage linie dupa ultimele patru jocuri din acest an, trei in campionat si unul in Cupa Romaniei: "Un calcul logic al obiectivului se va face la finalul sezonului. Asta nu inseamna ca Dinamo renunta la lupta pentru titlu sau la unii jucatori. Daca reusesti o serie de opt-noua meciuri victorioase, ceea ce Dinamo a mai reusit, si mai ai si sansa ca adversarele sa se impiedice, atunci poti reveni". Prezent la sedinta de pregatire, presedintele Nicolae Badea a declarat: "Cuplul Cornel Dinu-Cornel Talnar este o solutie reala, nu un provizorat. Dinu va conduce intreaga activitate tehnica. Nu e cazul sa ne lamentam, nu avem timp si nici nu este o solutie asta. S-au obtinut doar trei puncte in ultimele cinci jocuri, dar exista potential si avem incredere in noua conducere tehnica".   daniel.stan@jurnalul.ro   Accidentati Numirea cuplului Dinu-Talnar la conducerea tehnica a campioanei a inceput neplacut, la primul antrenament Margaritescu accidentandu-se si parasind sedinta de pregatire, dupa ce a acuzat dureri la piciorul stang. De asemenea, un alt fotbalist important, Cosmin Moti, a incheiat sezonul, lucru pe care l-a anuntat inaintea meciului cu Steaua, in care a evoluat cu infiltratii. Fundasul central al "cainilor", care a urmarit antrenamentul de pe margine, va fi supus in aceste zile unor controale amanuntite. In functie de gravitatea accidentarii, se va decide daca jucatorul va trebui sa se opereze, asa cum se estimase initial. In cazul in care va fi nevoie de interventie chirurgicala, Moti va pleca saptamana viitoare la Bologna.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.