In ultimele trei luni, numarul companiilor cu un capital israelian activ in tara noastra si sumele investite de acestea au inregistrat o tendinta accentuata de crestere. "Indiferent daca ne referim la investitiile facute de companii direct din Israel
In ultimele trei luni, numarul companiilor cu un capital israelian activ in tara noastra si sumele investite de acestea au inregistrat o tendinta accentuata de crestere. "Indiferent daca ne referim la investitiile facute de companii direct din Israel sau de filialele acestora stabilite in alte zone ale Europei, interesul firmelor israeliene pentru Romania si, mai ales, pentru Bucuresti a crescut semnificativ", a declarat Yifat Inbar, prim secretar pentru afaceri economice si comerciale al Ambasadei Israelului. Protectia mediului, agricultura, industria alimentara si mangementul apelor uzate reprezinta domeniile de interes major. Pe de alta parte, Ştefan D. Popa, presedinte-director general al CCIB, s-a aratat dezamagit de nivelul investitiilor israeliene in tara noastra. El a facut referire in special la oportunitatile existente mai ales in domeniul industriei agroalimentare, chimice si farmaceutice.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.