Arbitrajele favorabile de care au avut parte cei de la CFR Cluj in acest tur de campionat, care au culminat cu penalty-ul fals de la Bistrita, au stårnit månia tuturor candidatelor la primul loc in Liga I. Steaua, Rapid si Poli Timisoara
Arbitrajele favorabile de care au avut parte cei de la CFR Cluj in acest tur de campionat, care au culminat cu penalty-ul fals de la Bistrita, au stårnit månia tuturor candidatelor la primul loc in Liga I. Steaua, Rapid si Poli Timisoara i-au atacat in termeni duri pe oficialii ceferisti.

Presedintele Stelei, Valeriu Argaseala, a fost primul care a deschis seria atacurilor la adresa liderului Ligii I, CFR Cluj. „Au fost probleme grave la Bistrita, care nu ar trebui sa existe. Sa se faca o analiza a tuturor arbitrajelor cu CFR Cluj in prim-plan. Jumatate din meciurile pe care le-au jucat au fost castigate cu ajutorul arbitrilor si nimeni nu s-a sesizat. Defileaza prin campionat cu ajutorul arbitrilor. Daca e arbitrata corect, nici podiumul nu il mai prinde la finalul campionatului. Trebuie sa ne dea de gandit ca o echipa care este eliminata de Famagusta defileaza in campionat”, a declarat Argaseala, care a conchis: „Muresan sa-si dea arama pe fata, sa nu mai afiseze atitudinea asta de sfant. CFR Cluj si-a facut propria cooperativa, dar nu stiu cine face parte din ea”. Gigi Becali nu put ea sa stea deoparte in acest scandal. „Balaj e cel mai mare hot pe care l-am vazut in viata mea, stie doar sa distruga si sa fure! S-a vazut clar ca asta a fost cea mai mare hotie, dar ne-a furat si pe noi, si pe Dinamo inainte! Normal ca ma deranjeaza cum e arbitrata CFR Cluj. Am vorbit cu Borcea, Copos si Porumboiu la Adunarea LPF si le-am spus ca trebuie sa cerem sa se voteze aducerea de arbitri straini”.

Constantin Zotta: 'Clasamentul este unul fals>>
Rapidistii s-au aliat imediat razboiului pornit impotriva CFR-ului. „Nici cele trei forte bucurestene, Rapid, Dinamo si Steaua, nu pot face nimic in fata Clujului.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.