Arbitrajele favorabile de care au avut parte cei de la CFR Cluj in acest tur de campionat, care au culminat cu penalty-ul fals de la Bistrita, au stårnit månia tuturor candidatelor la primul loc in Liga I. Steaua, Rapid si Poli Timisoara i-au atacat in termeni duri pe oficialii ceferisti.

Presedintele Stelei, Valeriu Argaseala, a fost primul care a deschis seria atacurilor la adresa liderului Ligii I, CFR Cluj. „Au fost probleme grave la Bistrita, care nu ar trebui sa existe. Sa se faca o analiza a tuturor arbitrajelor cu CFR Cluj in prim-plan. Jumatate din meciurile pe care le-au jucat au fost castigate cu ajutorul arbitrilor si nimeni nu s-a sesizat. Defileaza prin campionat cu ajutorul arbitrilor. Daca e arbitrata corect, nici podiumul nu il mai prinde la finalul campionatului. Trebuie sa ne dea de gandit ca o echipa care este eliminata de Famagusta defileaza in campionat”, a declarat Argaseala, care a conchis: „Muresan sa-si dea arama pe fata, sa nu mai afiseze atitudinea asta de sfant. CFR Cluj si-a facut propria cooperativa, dar nu stiu cine face parte din ea”. Gigi Becali nu put ea sa stea deoparte in acest scandal. „Balaj e cel mai mare hot pe care l-am vazut in viata mea, stie doar sa distruga si sa fure! S-a vazut clar ca asta a fost cea mai mare hotie, dar ne-a furat si pe noi, si pe Dinamo inainte! Normal ca ma deranjeaza cum e arbitrata CFR Cluj. Am vorbit cu Borcea, Copos si Porumboiu la Adunarea LPF si le-am spus ca trebuie sa cerem sa se voteze aducerea de arbitri straini”.

Constantin Zotta: 'Clasamentul este unul fals>>
Rapidistii s-au aliat imediat razboiului pornit impotriva CFR-ului. „Nici cele trei forte bucurestene, Rapid, Dinamo si Steaua, nu pot face nimic in fata Clujului.