Angela Similea. S-a nascut cu un har: o voce cu nuante de cristal. La 3 ani sustinea primele reprezentatii pe o "scena" inedita. Canta in tramvai. Isi alegea special momentul: cand in preajma era mai multa lume... Moldelul sau de daruire?

O interpreta de exceptie: Maria Tanase care, la randu-i, stia sa ofere publicului o particica din sufletul sau cand aparea pe scena. S-a format la clasa profesoarei Florica Orascu, mentor al multor artisti remarcabili. In 1970, sortii au hotarat sa participe la Festivalul International "Cerbul de Aur" de la Brasov. Vocea sa speciala a cucerit juriul, care i-a oferit Cerbul de Argint. De atunci, publicul o intampina la urcarea pe scena cu respect. O aplauda in picioare, minute in sir, inainte de a canta, iar ea face sufletul celor care o asculta sa tresara.

Compozitori celebri i-au incredintat melodii de neuitat, care au ajuns pe buzele tuturor. Au compus special pentru Angela: George Grigoriu, Marcel Dragomir, Marius Teicu, Ion Cristinoiu, Cornel Fugaru, Marian Nistor, Ionel Tudor, Ovidiu Komornyik. Incununate, prin vocea sa cristalina, melodiile au devenit slagare...

In Editia de Colectie de luni o veti cunoaste pe Angela Similea. Omul si Artistul. Un artist de exceptie. O doamna frumoasa si zambitoare, care intruneste toate atributele feminitatii: eleganta, gratie, spontaneitate si umor fin.
Daca vrei sa o cunosti in profunzime, trebuie sa-i asculti cantecele. Adevarata Angela Similea este in ele.