Santierul naval Aker Braila a incheiat primele noua luni cu afaceri de 203,44 milioane de lei (61,65 de milioane de euro), suma de doua ori mai mare decit rezultatul consemnat in aceeasi perioada a anului trecut. In intervalul ianuarie-septembrie, Ak
Santierul naval Aker Braila a incheiat primele noua luni cu afaceri de 203,44 milioane de lei (61,65 de milioane de euro), suma de doua ori mai mare decit rezultatul consemnat in aceeasi perioada a anului trecut. In intervalul ianuarie-septembrie, Aker a avut venituri de 75,05 milioane de euro, mai mari cu 5,23% decit cele din perioada similara a anului trecut, iar cheltuielile firmei au avansat cu 9,13%, la 79,07 milioane de euro. In prima jumatate a acestui an, Aker a livrat sapte corpuri de nave si o nava complet echipata, urmind ca pina la sfirsitul anului sa livreze inca doua nave complet echipate si sapte corpuri de nave. Aker Braila este controlata in proportie de 83,68% de Aker Yards, unul dintre principalii cinci constructori de nave la nivel mondial. In Romania, Aker Yards controleaza santierele navale din Braila si Tulcea.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.