De cand Romania a intrat in UE, Sixt New Kopel inregistreaza o crestere continua de vizitatori straini care apeleaza la servicii de rent-a-car.  "Anul acesta, numarul rezervarilor pe care le-am primit prin intermediul retelei internationale de r
De cand Romania a intrat in UE, Sixt New Kopel inregistreaza o crestere continua de vizitatori straini care apeleaza la servicii de rent-a-car. "Anul acesta, numarul rezervarilor pe care le-am primit prin intermediul retelei internationale de rezervari Sixt este dublu, fata de 2006. Mai mult, ne bucuram sa constatam o schimbare a atitudinii companiilor din Romania, care apreciaza din ce in ce mai mult avantajele folosirii serviciilor rent-a-car pentru nevoi pe termen scurt si mediu. De cand am adus pe piata din Romania experienta unui jucator international - Sixt, furnizor international de servicii rent-a-car, lider pe piata din Germania si alte piete europene - ne concentram in directia dezvoltarii business-ului. Pana la sfarsitul lui 2007, intentionam sa investim cu 100% mai mult decat anul trecut", ne-a declarat Dudy Perry, CEO Sixt New Kopel.
Compania detine o flota de peste 500 de masini, iar brandurile care predomina sunt: Opel, Hyundai, Fiat si Toyota.
Costul de inchiriere a unei masini variaza intre 25 euro si peste 100 euro pe zi. Pretul depinde de mai multi factori: tipul masinii, lungimea contractului etc.
"Cresterea pietei de profil in viitorii ani ma face sa fiu increzator ca, pana la sfarsitul anului 2008, flota de rent-a-car a companiei noastre va atinge 800 - 1.000 masini", a mai spus Perry.
Compania si-a adaugat de curand un nou client in portofoliu. De anul viitor, Sixt New Kopel va fi furnizorul exclusiv de servicii rent-a-car al Hotelului Radisson SAS.
Localizat in Bucuresti, pe Calea Victoriei, Hotelul Radisson SAS este parte a American Group Carlson Hotels Worldwide si va fi inaugurat la inceputul anului viitor. Hotelul este cotat cu cinci stele.
Divizia de leasing operational a Sixt New Kopel a incheiat anul 2006 cu contracte pentru mai mult de 2.000 de masini. Pana in septembrie 2007, compania a semnat contracte pentru 4.000 de masini, valoarea lor depasind 40 milioane euro. Pana la sfarsitul lui 2007, Sixt New Kopel estimeaza afaceri cu 100% mai mari decat anul trecut, iar pentru 2008, New Kopel Sixt se asteapta la o dublare a cifrei de afaceri. Printre clientii companiei se numara: Pepsi Cola, URBB, Elite, Alka, UTI Group, Pagini Aurii, Credit Europe Bank EON Moldova si Millennium Bank.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.