Unul dintre milioanele de fani ai seriei Harry Potter va primi un rol in ecranizarea celei de-a sasea carti din seria aventurilor imaginate de J.K. Rowling, "Harry Potter si Printul Semipur", anunta The Telegraph. MSN va organiza un concurs pe intern
Unul dintre milioanele de fani ai seriei Harry Potter va primi un rol in ecranizarea celei de-a sasea carti din seria aventurilor imaginate de J.K. Rowling, "Harry Potter si Printul Semipur", anunta The Telegraph. MSN va organiza un concurs pe internet, la adresa http://harrypotter.uk.msn.com, urmand ca selectia sa fie facuta cu ajutorul unor intrebari referitoare la povestea scriitoarei britanice. Competitia va lua sfarsit la data de 20 decembrie. Directorul MSN entertainment, Mike Lok, s-a declarat incantat de faptul ca pot oferi un asemenea cadou fanilor Harry Potter: "Cu siguranta, acesta va fi darul perfect de Craciun pentru castigatorul concursului". "Harry Potter si Printul Semipur", cea de-a sasea pelicula din serie, va fi lansata pe marele ecran in luna noimebrie a anului viitor. J.K. Rowling a fost premiata zilele acestea de revista americana Entertainment Weekly pentru ca a determinat publicul sa cumpere carti "ca si cum ar fi cele mai noi dispozitive de divertisment din lume". Scriitoarea a fost rasplatita cu titlul "Entertainer of the Year", gratie succesului inregistrat de seria Harry Potter, care s-a vandut in 400 de milioane de exemplare.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.