Cariere de exceptie, experiente traite in 1989, iubiri chinuite si bijuterii ale filmului romanesc au fost subiectele saptamanii trecute.

Luni, 19 noiembrie, Mircea Radu a povestit despre experientele traite in televiziune, in cei peste sa
Cariere de exceptie, experiente traite in 1989, iubiri chinuite si bijuterii ale filmului romanesc au fost subiectele saptamanii trecute.

Luni, 19 noiembrie, Mircea Radu a povestit despre experientele traite in televiziune, in cei peste sapte ani petrecuti la "Din dragoste", dar si despre cei sase ani de stiri petrecuti la TVR.

Emisiunea de marti i-a avut invitati pe Ionel Boeru si Octavian Gheorghiu, doi dintre cei care au format plutonul de executie al cuplului Ceausescu. La 25 decembrie 1989, opt parasutisti s-au oferit voluntari pentru o misiune. Trei dintre ei au aflat la destinatie ca ei sunt cei care trebuie sa ii execute pe sotii Ceausescu.

Miercuri, Daniela Vladescu a vorbit despre iubirea traita cu Nicu Ceausescu si despre cariera sa.

Joi, in studioul emisiunii s-au aflat regizorul Mircea Muresan, Sebastian Papaiani, Ion Besoiu si Ion Dichiseanu, la 30 de ani de la premiera filmului "Toate panzele sus".


In topuri!"Cum de nu si-a a gasit jumatatea acest superbarbat?""A fost «Din dragoste» o provocare sau o regasire?" "Ce ti-ar placea sa faci daca ar fi sa pleci din tv?""Mircea, sper sa ai parte de atata dragoste si noroc pe cat esti de admirat de toate segmentele de varsta! La multi ani!""Esti preferatul meu inca de pe vremea cand erai la TVR. Ramai tot asa""Nu vrem niciodata sa se termine «Din Dragoste», emisiunea mea preferata, manca-l-ar mama, astept cu nerabdare martea. Il iubeste mama pe Mircea Radu Sunt o pensionara din Braila.""Nu iti este greu sa vezi atata iubire pe langa tine, si tu totusi sa-ti ascunzi dragostea?""Mircea, esti cel mai frumos barbat din Romania si cel mai simpatic." Livia, Hunedoara "Indemnul tau la sfarsitul emisiunilor e ceva fenomenal «IUBITI-Va MULT!». Si intr-adevar te iubim mult pentru emisiunile de suflet pe care le faci. Iubeste mult, ca acum ti-e vremea." Bunica Rozalia, Alba-Iulia

Actori fara voie"Primul glont tras intr-o revolutie e anticonstitutional. Daca revolutia invinge, se transforma in prima norma de drept. Tot respectul pentru invitatii dumneavoastra." Notar Rosana Stefan. "Cei doi oameni au procedat drept si legal! Studiati, va rog, crimele comise de Ceausescu, dupa aceea judecati! Daca doriti!""Domnua€™ Tuca, totul e un teatru cu actori buni, restul sunt recuziteri!""Cu siguranta, cei mai multi s-au bucurat!""Prin arma lor a tras intreg poporul roman. Ceausescu a fost un criminal. Toti il voiam mort. Va scrie un om care e impotriva pedepsei cu moartea. Ceausescu e singurul la moartea caruia am simtit liniste.""Nu sunt o comunista, desi atunci m-am bucurat, acum regret amarnic. Imi doresc sa revina comunismul, e prea multa bataie de joc din partea guvernului fata de omul de rand." Valentina, 38 ani "Domnua€™ Tuca, poate ar trebui sa va intrebati cate mii de vieti au salvat cei care i-au ucis pe Ceausesti. Acesti oameni sunt adevarati eroi..." "Chiar daca aveau ordin, nu se justifica placerea cu care povestesc acum. Inca o dovada ca sunt dezumanizati." "Va felicit pentru curajul de a vorbi si a face emisiune pe acest subiect! Numai cine nu a trecut prin armata nu intelege! Toti bunicii si strabunicii nostri din razboaie sunt criminali?" Ciprian, 35 ani

Curajul de a iubi"De o relatie adevarata si sincera nu trebuie sa ne jenam a recunoaste. Numai un astfel de individ are verticalitate." Rozalia, Alba-Iulia "Sunteti o doamna a Romaniei, tot respectul pentru valoarea dumneavoastra." "Aveti o invitata minunata. Desi nu o cunosc, mi se pare o doamna in adevaratul sens al cuvantului, o raritate in ziua de astazi." Elena, Sibiu "Rareori vedem o femeie frumoasa si de o moralitate incontestabila.""Care a fost motivul despartirii de Nicu Ceausescu?""Scumpa doamna Vladescu, am 32 de ani si va admir de cand pot sa-mi amintesc. Tot ce-a contat pentru mine vreodata in ceea ce va priveste a fost vocea, delicatetea dumneavoastra si curajul de a iubi. Sunteti un model, si pentru toate aceste lucruri va respect si repet, va admir foarte mult." Ioana Socaci "Daniela ramane o prezenta spirituala. O femeie frumoasa si romantica. Ochii ei tradeaza o inocenta perpetua. Mult succes in activitatea artistica." Cristian Dinca, Bucuresti "Nicu Ceausescu merita sa ramana si azi la Sibiu ca primar! A fost foarte iubit in Sibiu." Mihai "Felicitari doamna, multe femei ar fi vrut sa fie ca dumneavoastra." "Dumnezeu sa-l ierte pe Nicu! A murit pentru ca se numea Ceausescu. Atat si nimic altceva. Respectele mele doamnei." Mircea, Arad

"Toate panzele sus!""Va multumesc pentru acest film si pentru tot ce ati realizat ca actori. Nu am cuvinte de lauda. Jos palaria!!!" Ilie, nascut in 1967 "Va multumesc pentru o copilarie minunata." Ovidiu Talpos, Simleu-Silvaniei, jud. Salaj "Iubesc acest film si pe toti marii actori care joaca in el. Felicitari" Irina, Ploiesti "Buna seara, domnilor, domnule Tuca, aveti in fata dvs. 4 legende vii ale filmului romanesc si ale copilariei mele. Am crescut cu acest film minunat si, desi am doar 24 de ani, va multumesc din suflet domnilor pt aceste mici clipe de aur! Va port un respect nemarginit! O seara frumoasa!" Sergiu de la Cluj


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.