Primele alegeri pentru Parlamentul European si referendumul pentru votul uninominal beneficiaza de spatii largi si in presa internationala. AFP remarca dezinteresul romanilor pentru scrutinurile de maine si anticipeaza o prezenta scazuta la vot, pe
Primele alegeri pentru Parlamentul European si referendumul pentru votul uninominal beneficiaza de spatii largi si in presa internationala. AFP remarca dezinteresul romanilor pentru scrutinurile de maine si anticipeaza o prezenta scazuta la vot, pe fondul unei campanii terne. Agentia franceza vorbeste si de pozitionarea partidelor in preferintele de vot ale romanilor, aratand ca implicarea presedintelui Basescu in campanie a favorizat net partidul sau de suflet. „PD, formatiune din care a facut parte Basescu, se afla de atunci (de la suspendare-n.r.) pe val si beneficiaza si de verva presedintelui care, desi neaga, s-a implicat in campanie, sustinand votul uninominal“. AFP vorbeste si despre desele deplasari prin tara ale presedintelui, dar si de campania prin mesaje telefonice de promovare a uninominalului si de jocul lansat pe internet, de a face curatenie cu matura si farasul pe scena politica.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.