Prefectul Capitalei, Catalin Deaconescu, a declarat, sambata, ca au fost suplimentate fortele de ordine, dupa ce Biroul Electoral Municipal a sesizat primele incidente legate de pregatirea sectiilor de votare. Reprezentantii Biroul Electoral Municip
Prefectul Capitalei, Catalin Deaconescu, a declarat, sambata, ca au fost suplimentate fortele de ordine, dupa ce Biroul Electoral Municipal a sesizat primele incidente legate de pregatirea sectiilor de votare. Reprezentantii Biroul Electoral Municipal au solicitat suplimentarea fortelor de ordine dupa incidentele aparute in ultimele zile, cand un tanar a reusit sa sustraga un sac cu buletine de vot pentru referendum, iar o urna mobila a fost gasita de un ziarist pe o linie de tramvai din Pantelimon. Incidentul in care un tanar de aproximativ 35 de ani a reusit sa treaca, joi, de de filtrul pazei de la Biroul Electoral Municipal si sa ia un sac de buletine de vot pentru referendumul din 25 noiembrie a fost confirmat sambata de prefectul Capitalei, Catalin Deaconescu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.