Sute de fani s-au inghesuit vineri seara la lansarea primului roman al lui Mihai Gainusa, intitulat „Fara cap si fara coada". Personajul principal este un primar pe nume Marean, iar evenimentul a avut loc intr-un mall din Sibiu, orasul "de suf
Sute de fani s-au inghesuit vineri seara la lansarea primului roman al lui Mihai Gainusa, intitulat „Fara cap si fara coada". Personajul principal este un primar pe nume Marean, iar evenimentul a avut loc intr-un mall din Sibiu, orasul "de suflet" al autorului, transmite corespondentul NewsIn.
Fanii vedetei emisiunilor de la Prima TV si Kiss FM l-au asteptat pe scriitor cu cartile deja cumparate, gata pregatite pentru autografe. „Am mai scos doua carti. Asta e cea de-a treia. Dar pentru mine este cea mai importanta", a spus Mihai Gainusa intr-o conferinta de presa de vineri. "Nu ca este ultima, ci pentru ca este roman. A fost greu. M-am chinuit la el."

Autorul a precizat ca a lucrat la acest volum din septembrie 2005 pana in martie 2007. „Nu am mai incercat stilul asta. Si am zis sa incercam marea cu degetul. Marea de pagini", a adaugat Gainusa. "L-a ouat greu", a intervenit si colegul sau de la „Cronica Carcotasilor", Serban Huidu.
Personajul principal al romanului este un primar de sector, pe numele Marean. Ace stuia i se adauga alte personaje pitoresti si cunoscute publicului larg.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.