Pe etichete ii gasim insa mentionati in variant
Pe etichete ii gasim insa mentionati in varianta prescurtata, asa-numitele "E"-uri. Revista Felicia de saptamana aceasta va propune o lucrare de referinta, o adevarata Biblie alimentara, care poarta semnatura reputatului prof. dr Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare.
Toti conservantii, colorantii si aditivii alimentari din UE sunt adunati in aceasta carte si, foarte important, sunt categorisiti in functie de influenta pe care o pot avea asupra organismului. Veti afla ca exista "E"-uri benefice pentru sanatate, altele neutre, insa si foarte multe de-a dreptul daunatoare.
Industria moderna de alimente a creat produse cu proprietati senzoriale din ce in ce mai ridicate, dar care au o calitate nutritionala scazuta si de multe ori periculoasa. "Biblia Alimentara" este poate singurul dvs. prieten in jungla etichetelor tipatoare.
Despre autor:
Sursa: Jurnalul National
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Analiză Clean Recycle: numărul deșeurilor de ambalaje, în creștere de sărbători
Sursa: green.start-up.ro
-
Femeia care rescrie felul în care copiii învață să vorbească
Sursa: start-up.ro
-
Răzvan Ghenu, Arggo: Ne confruntăm cu din ce în ce mai multe atacuri cibernetice
Sursa: retail.ro
-
Care este ziua ta norocoasă în funcție de zodie în săptămâna 29 aprilie - 5 mai
Sursa: garbo.ro
-
UniCredit va oferi carduri adaptate pentru nevăzători
Sursa: futurebanking.ro
-
Oracolul Îngerilor: Ce mesaj are Îngerul Păzitor pentru 26 aprilie 2024?
Sursa: kudika.ro
-
Ce măsuri au luat cele mai importante zone turistice din Italia pentru a...
Sursa: wall-street.ro