Batalia pentru drepturile de televizare a meciurilor echipei nationale de seniori si-a gasit un invingator. Astfel, postul de televiziune Antena 1 va transmite toate partidele oficiale ale tricolorilor, pe o perioada de doi ani, incepånd de la
Batalia pentru drepturile de televizare a meciurilor echipei nationale de seniori si-a gasit un invingator. Astfel, postul de televiziune Antena 1 va transmite toate partidele oficiale ale tricolorilor, pe o perioada de doi ani, incepånd de la data de 1 ianuarie 2008.

Patru posturi de televiziune, TVR, Pro TV, Antena 1 si Kanal D impreuna cu Telesport, au facut oferte catre Federatia Romana de Fotbal, insa in faza finala au ramas doar doua concurente: TVR si Antena 1. Televiziunea din Baneasa a facut o oferta de 2,6 milioane de euro si astfel a devenit castigatoarea drepturilor de difuzare a meciurilor echipei nationale. In afara de oferta Antenei, postul public de televiziune a oferit 2,4 milioane euro, Kanal D si Telesport, impreuna, 2,25 milioane, iar Pro TV - doar 1,5 milioane. „Nu vom folosi echipa nationala pentru a creste audienta unei televiziuni. A fost interesant pentru noi sa vedem cum apreciaza fiecare echipa nationala“, a spus directorul general al FRF, Ionut Lupescu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.