Ciri, Cluj - cartea cea mai buna despre grafologie aparuta pana acum in limba romana se numeste "Tratat practic de grafologie" de Mihail Negru. Sunteti o fire activa, buchera chiar si extrem de ordonata. Va lipseste curajul si increderea in sine.
Ciri, Cluj - cartea cea mai buna despre grafologie aparuta pana acum in limba romana se numeste "Tratat practic de grafologie" de Mihail Negru. Sunteti o fire activa, buchera chiar si extrem de ordonata. Va lipseste curajul si increderea in sine. Sa urmati filosofia.   Tuti - E o fire independenta, spontana si vioaie ca gandire si manifestari, entuziasta, prietenoasa si sociabila, dar gandirea e inca nesistematica si lipsita de profunzime. Interesele sunt multilaterale, ramane insa la un lucru sau actiune atata timp cat ii pare un joc interesant. Copil alintat.   "Vartej" - E un om activ, constiincios, cam nervos si impulsiv uneori. Persevereaza in actiunile sale. Vointa insa e mediocra. Observatie buna. E optimist si nu se lasa descurajat de imprejurari, mai ales ca e obisnuit cu independenta. Ellen - Scrisul dv. arata o minte sanatoasa si obiectiva, sentimente si inclinatiuni constante, sensibilitate multa si oarecare nervozitate care trebue pusa pe seama nelinistei sufletesti.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.