Sky preciza ca, in timp ce pasagerii erau preluati de Endeavour, la bordul navei Explorer se mai aflau capitanul si sase membri ai echipajului, care incercau sa pompeze apa care patrunsese printr-un orificiu de 25 pe 10 centimetri provocat de coliziu
Sky preciza ca, in timp ce pasagerii erau preluati de Endeavour, la bordul navei Explorer se mai aflau capitanul si sase membri ai echipajului, care incercau sa pompeze apa care patrunsese printr-un orificiu de 25 pe 10 centimetri provocat de coliziunea cu un ghetar. Nationalitatea pasagerilor nu a fost data publicitatii, insa proprietarul si operatorul navei este grupul Gap Adventures, cu sediul in Canada. In afara celor 100 de pasageri, la bordul navei Explorer se mai aflau 54 de membri ai echipajului. MV Explorer, una dintre cele mai cunoscute nave de croaziera din lume, a mai esuat, tot in Antarctica, si in decembrie 1979. Nava este una dintre primele care au efectuat tururi antarctice, care includ escale si in insulele Falkland. (D.M.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.