Jukebox, Mandinga si formatia condusa de Virgil Popescu sint responsabile cu muzichia la „Cronica Circotasilor", „Danutz SRL" si, respectiv, „Garantat 100%".Jukebox si Marius Popa in exercitiul functiunii
la „Cronica Circotasilor" Primii fac texte satirice pe care le pun pe coveruri, ceilalti acompaniaza invitatii pe piese reorchestrate in stilul Mandinga, iar ultimii primesc comenzi de piese pentru portretul invitatului. Colaborarea celor de la Jukebox cu Huidu si Gainusa a purces simplu: „Vazut, placut, luat. De atunci au trecut aproape patru sezoane", zice solistul Alex Vasilache. La „Cronica Circotasilor", trupa il are ca solist vocal si pe Marius Popa, detasat de la formatia Popa-s. El pune pe hirtie si textele cu care Jukebox ii satirizeaza in cintec pe „clientii" emisiunii. „Cu baietii de la Jukebox ma stiu de vreo sapte-opt ani de prin cluburile de «live»! Veneam pe la concertele lor si ma distram copios. Din vorba in vorba, am inceput sa cintam impreuna." Alex are varianta lui: „In 2004 ma gindeam sa ma fac om cinstit, asa ca m-am lasat de fumat, m-am insurat, am fost patru saptamini in luna de miere si, sub presiunea familiei, m-am apucat de invatat pentru rezidentiat, fiind absolvent al Facultatii de Medicina. Pentru a invata pentru examen, am facut un consiliu de familie cu trupa si l-am rugat pe Marius sa cinte cu Jukebox pina ma intorc la vatra".

In 2005 a fost adoptat de sectia Chirurgie II de la Spitalul „Sf. Maria", care a hotarit sa faca doctor din el. Ceva i-a dat planurile peste cap: Jukebox s-a calificat in finala nationala Eurovision 2005. „Am facut un consiliu de familie, moment in care am anuntat femeile din viata mea ca nu pot renunta la muzica. Sint dependent! De ce femeile din viata mea? Pentru ca pina acum sapte luni, cind s-a nascut fiul meu, Vlad, eram singur intr-o familie formata aproape numai din femei." Sotia nu se simte neglijata, pentru ca Alex isi gaseste timp sa-i ofere surprize romantice. „Asta-vara, de aniversarea casatoriei, am plecat dimineata pina la Viena, am baut o cafea la Schönbrunn si seara ne-am intors acasa." La rindu-i, Marius a avut feeling in ceea ce priveste aleasa: „Am cerut-o de sotie la sase luni dupa ce ne-am intilnit! S-a dovedit a fi cea mai inspirata alegere a mea!". Sotia nu numai ca nu e deranjata de admiratoarele partenerului, ci chiar il indeamna sa fie mai volubil, mai prietenos cu ele. „De regula sint cam in lumea mea si de multe ori lumea ma crede arogant din cauza asta!"

Si Jukebox, si Popa-s au state vechi prin cluburile bucurestene. „Dupa sapte ani de cintat constant in cluburi am cam obosit! Dar cu trupa mea, Popa-s, cintam destul de des in Spice Club", spune Marius. Si Jukebox a lasat-o mai moale cu clubul Coyote Cafe, in favoarea altor angajamente. Amindoi recunosc ca le-a crescut cota de cind apar la Circotasi. Si daca Alex s-a eschivat sa spuna de-i sint dragi bebelusele, Marius a marcat: „Eu nu as vrea ca Oana si Delia sa nu mai fie in «Cronica»! Sper sa ramina!".Virgil Popescu&Comp. la „Garantat 100%" Formatia condusa de Virgil Popescu cinta la „Garantat 100%" din 2003. Are si antecedente: „Chestiunea zilei", la PRO TV, si „Seara buna", la TVR 1. Muzicienii se simt excelent asigurind muzica pentru o emisiune elevata. „Simti ca iei o gura de aer proaspat in baltoaca asta de amatorism si kitsch in care, vrind-nevrind, ne balacim cu totii de atita vreme", spune Virgil. Bucatile muzicale din emisiune sint alese chiar de prezentatorul Catalin Stefanescu. „El se intereseaza cam ce gusturi muzicale are invitatul sau ce i s-ar potrivi, incercind sa-i facem un portret muzical. Apoi ne da comanda ca la croitor: sa-i facem respectivului o piesa care sa fie spre jazz-rock, sau spre rock, sau sa fie simfonic-clasic, cu alternante pop. De aceea si compozitiile noastre sint atit de variate." Virgil e nemultumit ca timpul alocat repetitiilor e prea scurt, dar ii trece repede cind isi aminteste cum au cintat alaturi de Aura Urziceanu, A.G. Weinberger, Balanescu ori Johnny Raducanu. Un moment inedit a fost acela cind, „interpretind o prelucrare dupa «Bolero-ul» lui Ravel, invitatul Gigi Caciuleanu a improvizat in direct, fara sa o fi facut la repetitie, un superb dans marca Gigi Caciuleanu".

In Bucuresti nu cinta niciunde in formula asta, nu pentru ca n-ar vrea, ci pentru ca nu sint solicitati. La bere ies foarte rar, „si atunci la insistentele lui Catalin, si niciodata in formula completa. Sa nu va imaginati o mare prietenie intre noi. Sintem colegi foarte buni si atit". Compozitorul Virgil Popescu nu mai are colaborari cu maturi decit foarte rar. Una dintre ele ramine cu fosta sotie, Oana Sirbu. „Dar vazind ca nu gasim nici eu, nici ea solutia ca muzica pe care o realizam impreuna sa fie difuzata mai mult, sa fie interesanta pentru «multiplicatorii» de CD-uri, bineinteles ca entuziasmul a scazut de ambele parti." Altfel, Virgil cinta cu Nicu Alifantis si Zan, compune muzica pentru copii si preda muzica la citeva gradinite particulare.

La „Danutz SRL", de la TVR, invitatii cinta piese cunoscute de ei, dar orchestrate in stil Mandinga, cu Mandinga pe scena. „Cred ca am fost invitati pentru ca sintem o trupa live, care poate sa cinte la fel de bine dupa partitura sau sa improvizeze. Este a treia emisiune cu care colaboram, dupa «Un barbat adevarat» si «Departamentul vedete»", spune Alex. „Invitatii sint pusi in postura de a cinta piese cunoscute de ei, dar orchestrate in stilul nostru. Si pentru noi e inedit!", adauga Chupi. Au cintat cu majoritatea invitatilor lui Dan Bittman, dar parca unul a fost mai dificil decit ceilalti: „Marcel Pavel este un muzician foarte talentat, cu o voce de aur, dar pe scena, cu noi, am avut senzatia ca nu are suficienta rabdare pentru probe si repetitii". Si-ar dori macar o data un duet cu Basescu, Bittman sau... cu Marc Anthony!

Mandinga a sacrificat concertele de weekend din tara pentru emisiune, pentru ca asa a vrut. „Este una dintre cele mai reusite emisiuni de divertisment. E mai important sa participam la un proiect in care credem decit o suma de bani. Cei care isi doresc cu adevarat un concert Mandinga gasesc solutii pentru a ne invita chiar si in cursul saptaminii." Situatii neasteptate? „A fost un moment amuzant si stinjenitor. Eu nu stau tot timpul pe scena. Ei discutasera ca trebuie scurtata o piesa, dar nu au reusit sa imi spuna si mie. M-am urcat pe scena, am cintat si… m-am trezit ca doar vocea mea se aude", spune Ella. Iar Alex conchide: „De cind aparem la «Danutz SRL», am primit mai multe scrisori de dragoste ca niciodata".

Noutati despre Jukebox si date de concert, pe www.cotidianul.ro/select