Seful Inspectoratului Teritorial de Munca din orasul Balti, Republica Moldova, Ivan Subernitchi, utilizeaza o metoda mai putin obisnuita pentru a evita sa primeasca mita. Si-a cusut toate buzunarele!  El le-a demonstrat jurnalistilor, in cad
Seful Inspectoratului Teritorial de Munca din orasul Balti, Republica Moldova, Ivan Subernitchi, utilizeaza o metoda mai putin obisnuita pentru a evita sa primeasca mita. Si-a cusut toate buzunarele!  El le-a demonstrat jurnalistilor, in cadrul unei sedinte a Clubului de presa ca are toate buzunarele cusute la sacou si pantaloni, pentru ca nimeni sa nu-i poata strecura bani in ele. a€žTimp de un an institutia pe care o reprezint verifica circa o mie de agenti economici modul in care se respecta legislatia muncii. La multi dintre cei verificati sunt depistate incalcari. Am decis sa-mi cos buzunarele la toate hainele pentru a evita tentativele agentilor economici de a-mi oferi mita", a spus Subernitchi. Ciudat, dar functionarul a precizat ca si-a cusut buzunarele chiar daca pana acum nimeni nu a incercat sa-i ofere mita.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.