Reprezentativa de fotbal in sala a Romaniei a fost eliminata de la turneul final al Campionatului European, la care a fost prezenta in premiera, iar in clasamentul final al competitiei jucatorii antrenati de Zoltan Jakab (foto) vor ocupa locul 6, inf
Reprezentativa de fotbal in sala a Romaniei a fost eliminata de la turneul final al Campionatului European, la care a fost prezenta in premiera, iar in clasamentul final al competitiei jucatorii antrenati de Zoltan Jakab (foto) vor ocupa locul 6, informeaza site-ul oficial al FRF. "Suntem inca o echipa mica in futsalul european si, cu atat mai mult, aceasta clasare a noastra pe locul 6 pe continent ne onoreaza.
A fost prima noastra participare la o competitie de o asemenea anvergura, vom invata din greselile facute aici si sper ca, in viitor, Romania sa capete aceeasi valoare cu cea a echipelor care-si disputa acum, la Porto, semifinalele", a declarat Jakab. Romania a incheiat grupa B de la CE de futsal pe locul 3, inregistrand o victorie, cu Cehia (8-4), si doua infrangeri, cu Italia (1-7) si Portugalia (0-3). (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.